S’amplia la validesa del passaport de La Carretera del Vi

L’associació La Carretera del Vi, que gestiona la wineroad que connecta el Penedès amb el Garraf a través dels 13 cellers i 7 municipis que conformen la ruta, ha ampliat la validesa dels passaports que s’utilitzen per gaudir d’avantatges en cellers i museus. En condicions normals, els passaports, que es poden aconseguir en els mateixos cellers de la ruta, tenen una validesa de 2 anys des de la primera visita segellada. Degut a les restriccions imposades per prevenir la Covid-19, aquest termini s’ha ampliat un any més, fins als 3 anys des de la primera visita. D’aquesta manera els visitants podran gaudir de més temps per fer la ruta i finalitzar-la còmodament i gaudint de tots els avantatges.

Una ruta amb tractament premium i obsequis

El passaport de La Carretera del Vi permet gaudir als enoturistes de descomptes i avantatges durant les visites als cellers de la ruta (Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, MasTinell, Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges), així com als museus i conjunts monumentals dels municipis (Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Canyelles, Sant Pere de Ribes i Sitges). El passaport de La Carretera del Vi es pot aconseguir en qualsevol dels cellers que formen part de la ruta o en activitats organitzades per l’Associació. El passaport de La Carretera del Vi, que és vàlid per a dues persones, dona dret a un tractament premium en la visita de cada un dels cellers membres de La Carretera del Vi, així com descomptes en els museus.

Durant la ruta, l’enoturista també gaudeix d’obsequis a mesura que va segellant visites. Quan arriba a fer la sisena visita, l’usuari rep una caixa personalitzada amb 6 ampolles de vi –una per cada celler que ha visitat-. En arribar a la 12a visita, l’enoturista rep una segona caixa amb 6 ampolles dels següents cellers visitats, i a en la 13a visita, s’entrega una ampolla del darrer celler visitat.

Passaport en tres idiomes i amb activació online

El passat juny de 2020 es va llençar una nova versió del passaport, que incorpora l’anglès, a part del català i el castellà. A més a més, els passaports estant numerats i es poden activar al web de La Carretera del Vi i així està al dia de les activitats de la ruta i els seus cellers.

Una ruta segura

Des de l’inici de les restriccions per la covid-19, els cellers de La Carretera del Vi han adaptat les visites enoturístiques seguint tots els protocols i mesures sanitàries marcades per les autoritats competents. Tots els cellers han seguit les directrius sanitàries disposant de material de desinfecció i protecció en les seves instal·lacions, així com la reducció de grups de visitants aplicant les mesures de distanciament, neteja i aforament. També s’han potenciat les activitats i visites en espais exteriors i a la vinya, per fer de les visites a La Carretera del Vi un activitat segura.