Festa anual que acull anualment un celler de La Carretera del Vi

Showroom dels 13 cellers de la ruta

Activitats enoturístiques
(visites al celler, passejades amb segway, photocall beauty corner, ones chill out…)

Soparcòctel amb propostes gastronòmiques d’alt nivell

Música en directe i sessió DJ

Anualment La Carretera del Vi organitza la Festa de la Floració. Una cita per celebrar la floració de la vinya i gaudir dels vins i caves més premium dels 13 cellers que formen la ruta, maridats amb una proposta gastronòmica de primer nivell, activitats enoturístiques i música en viu.

Cada edició se celebra en un celler diferent de la ruta, i així els participants van descobrint els magnífics jardins, centres de visita, masies i entorns idíl·lics que amaguen els cellers de La carretera del Vi.

El primer dissabte de juny i des de dos quarts de set del vespre fins a la una de la matinada, els assistents gaudiran d’un gran showroom amb els millors vins i caves de cada celler de La Carretera del Vi, combinat amb visites al celler, passejades amb segway, photocall, beauty corner o zones de chill out per gaudir d’una copa de vi en l’entorn primaveral típic del Penedès. L’entorn també està decorat per a l’ocasió i els assistents vesteixen una peça de roba blanca segons el dresscode de la festa. Tot estarà amenitzat amb música en directe.

La festa segueix amb un gran sopar-còctel ofert per restauradors d’alt nivell del Penedès. La música en directe i un DJ allarguen la festa fins a la matinada, sempre amb la companyia dels vins i caves de La Carretera del Vi.

Les entrades per assistir a la Festa de la Floració poden adquirir-se als cellers de La Carretera del Vi o al web de La Carretera del Vi. El preu és de 60 euros.

FESTA DE LA FLORACIÓ 2019 · FAMILIA TORRES

FESTA DE LA FLORACIÓ 2018 · TORRE DEL VEGUER