Festa anual que acull anualment un celler de La Carretera del Vi

Showroom dels 13 cellers de la ruta

Activitats enoturístiques
(visites al celler, sortides en 4×4 per visitar la finca i les barraques de pedra seca, photocall beauty corner, ones chill out…)

Soparcòctel amb propostes gastronòmiques d’alt nivell

Música en directe i sessió DJ

ENTRADES EXHAURIDES

Anualment La Carretera del Vi organitza la Festa de la Floració. Una cita per celebrar la floració de la vinya i gaudir dels vins i caves més premium dels 13 cellers que formen la ruta, maridats amb una proposta gastronòmica de primer nivell, activitats enoturístiques i música en viu.

Cada edició se celebra en un celler diferent de la ruta, i així els participants van descobrint els magnífics jardins, centres de visita, masies i entorns idíl·lics que amaguen els cellers de La carretera del Vi.

El primer dissabte de juny i des de dos quarts de set del vespre fins a la una de la matinada, els assistents gaudiran d’un gran showroom amb els millors vins i caves de cada celler de La Carretera del Vi, combinat amb visites al celler, passejades amb segway, photocall, beauty corner o zones de chill out per gaudir d’una copa de vi en l’entorn primaveral típic del Penedès. L’entorn també està decorat per a l’ocasió i els assistents vesteixen una peça de roba blanca segons el dresscode de la festa. Tot estarà amenitzat amb música en directe.

La festa segueix amb un gran sopar-còctel ofert per restauradors d’alt nivell del Penedès. La música en directe i un DJ allarguen la festa fins a la matinada, sempre amb la companyia dels vins i caves de La Carretera del Vi.

Les entrades per assistir a la Festa de la Floració poden adquirir-se als cellers de La Carretera del Vi o al web de La Carretera del Vi. El preu és de 60 euros.

FESTA DE LA FLORACIÓ 2019 · FAMILIA TORRES

FESTA DE LA FLORACIÓ 2018 · TORRE DEL VEGUER