La Carretera del Vi estrena web

La Carretera del vi llença una nova i ampliada pàgina web

L’associació La Carretera del Vi, formada per 13 cellers de l’Alt Penedès i el Garraf, estrena pàgina web. L’objectiu és posar a la disposició dels enoturistes i usuaris una plataforma molt intuïtiva i visual on trobar tot allò que defineix aquesta ruta enoturística. La web inclou un perfil detallat de cadascun dels cellers, així com dels 7 municipis per on transcórrer la ruta i els seus principals punts patrimonials com museus o conjunts monumentals. Un dels aspectes que més s’ha volgut destacar és l’activitat enoturística de la wine road i de cada celler. És per aquest motiu que la pàgina és també un repositari de totes les experiències que es poden gaudir a cada punt de la ruta. Amb la aquesta nova versió també es dóna l’opció a activar telemàticament el passaport de la ruta i s’obre la porta a la posada en marxa d’una botiga online de propostes enoturístiques.

Potenciar l’activitat enoturística i cultural del territori

La Carretera del Vi dedica una part molt important de la seva nova web a potenciar el dinamisme enoturístic de la ruta. Així incorpora apartats dedicats exclusivament a explicar quines activitats realitzen els cellers –de forma calendaritzada– així com els esdeveniments dels municipis per on passa la ruta, o els actes als museus i conjunts monumentals de la wine road. L’objectiu és donar a conèixer de manera senzilla i intuïtiva el ventall d’experiències de les que poden gaudir els enoturistes.

Per a poder fer un seguiment més còmode de l’activitat que s’hi desenvolupa, la web de La Carretera de Vi també inclou la possibilitat de donar-se d’alta d’una newsletter on rebre periòdicament les novetats i les noticies de la ruta. Un altre dels aspectes que inclou la web és la d’activació del passaport a través d’un formulari que haurà d’omplir l’usuari. Una eina, activa des de l’agost del 2015, que permet als enoturistes gaudir d’avantatges exclusius.

La imatge pren un paper destacat

Un dels grans potencials de la wine road és el seu patrimoni natural i paisatgístic. En els 35 kilòmetres de ruta, juguen diversos paisatges mediterranis –des de vinyes rodejades de boscos de pins, passant per petits pobles i masies solitàries fins a arribar al mar. Una riquesa que es complementa amb joies arquitectòniques i jaciments que permeten conèixer la història del territori. Per a fer arribar tot aquest patrimoni a l’usuari, s’ha apostat per una web molt visual, on les imatges hi tenen un pes molt important a través de fotografies i vídeos.