La Carretera del Vi incorpora l’anglès al seu passaport

La Carretera del Vi presenta una nova edició del seu passaport on s’incorpora l’anglès com a tercera llengua de la ruta, i s’afegeix al català i el castellà –les dues llengües amb les que es va iniciar la comercialització d’aquesta eina enoturística. Amb aquesta aposta, la wine road vol potenciar que el turisme estranger que visita el territori –especialment la costa– conegui el patrimoni vitivinícola de la ruta, així com la riquesa cultural, natural, arquitectònica i històrica. Tot i que a dia d’avui el passaport ha d’adquirir-se als cellers o museus de la ruta o en els seus esdeveniments, ben aviat podrà fer-se també a través de la seva nova web. 

Una eina enoturística consolidada

El passaport de La Carretera del Vi van néixer a l’agost del 2015 en format físic i en aplicació. Després de diversos anys de convivència, actualment el passaport només existeix en format físic ja que ha estat el preferit per la majoria d’enoturistes que han realitzat la ruta.  

Qualsevol enoturista interessat en iniciar La Carretera del Vi pot adquirir el passaport a un dels 13 cellers de l’associació o als museus de la ruta. Fins ara, s’activava en el moment d’adquisició en un dels punts físics. Amb la posada en marxa de la nova web de la wine road, els enoturistes podran activar el passaport a través d’un formulari que trobaran a la pàgina web.

Avantatges i tractament Premium durant la ruta

A dia d’avui, ja són més de 6.000 els enoturistes que gaudeixen d’un passaport de La Carretera del Vi. Ser-ne propietari –cada passaport és vàlid per a dues persones– permet gaudir d’avantatges durant la ruta i les activitats que es desenvolupen a cada celler especialment pel que fa a les experiències vitivinícoles: tractament Premium, activitats exclusives o tastos de vins exclusius entre d’altres.A més a més, si l’enoturista arriba a visitar 6 cellers de la ruta, rep una caixa amb 6 ampolles –una per cada celler que ha visitat– com a obsequi. Si el mateix usuari finalitza la ruta i visita els 7 cellers restants, rep una segona caixa amb 7 ampolles.