Natàlia Puig nova presidenta de La Carretera del Vi

Després de rebre la presidència el juliol de 2019 de la mà de Mireia Tetas de Bodegues Pinord, Montse Nicolàs del celler Torreblanca Grimau dona ara el relleu a Natàlia Puig del celler Puig-Batet, continuant amb el mandat fundacional de que la presidència de La Carretera del Vi vagi recaient de manera periòdica en tots els cellers de la wine road. Tot i haver estat al càrrec en un període delicat a causa de la pandèmia de la Covid-19, Montse Nicolàs ha fet una gran tasca dins de l’associació, en una època on els cellers han hagut d’adaptar-se a la situació sanitària i impulsar espais com els wine bars per diversificar la seva oferta enoturística i oferir als visitants espais a l’aire lliure per gaudir de la cultura vinícola. També l’aposta per mantenir oberts els cellers com a oferta turística de proximitat ha repercutit en un increment de visites d’àmbit local i català. Tot aquesta feina es va veure reflectida amb el guardó a la Millor Iniciativa Enoturística als Premis Vinari 2021.

Natàlia Puig, responsable comercial i enoturístic de Puig-Batet

Natàlia Puig forma part de la família que des de fa dècades gestiona el celler Puig-Batet, un petit celler situat a Sant Pere de Ribes, especialitzat en l’elaboració artesanal de vi dins la DO Penedès. Amb el conreu a la finca del Corral d’en Massó, han recuperat unes vinyes amb quasi 100 anys d’història, en unes terres properes al mar i a la muntanya, al vell mig del Parc Natural del Garraf. Una de les característiques que defineixen Puig-Batet, és la seva amplia oferta d’activitats enoturístiques, molt centrades en conèixer la vinya d’on neixen els seus vins. Natàlia Puig s’encarrega de la comercialització dels vins de Puig-Batet i és també responsable del seu centre de visites.

Els cellers de La Carretera del Vi van escollir com a presidenta Natàlia Puig, en la darrera assemblea de 2021. En destaquen el seu perfil personal i professional: una dona jove, dinàmica i molt vinculada a l’enoturisme, fet que permetrà seguir impulsant la ruta.