La Carretera de Vi llança una selecció de vins i escumosos per regalar aquest Nadal

Els 13 cellers de La Carretera del Vi volen que els enoturistes i amants del vi gaudeixin dels vins de la wine road aquest Nadal. Amb aquest objectiu, han ideat una caixa-regal per fer arribar a casa una selecció de vins i escumosos de la ruta. Com a obsequi per aquestes festes o per gaudir-los durant els àpats de Nadal, La Carretera del Vi ofereix caixes de 13 o 6 ampolles –una ampolla per cadascun dels cellers que formen la ruta– que poden adquirir-se a la botiga online de la pàgina web de la ruta que s’acaba d’estrenar. Aquesta selecció s’acompanya d’un passaport de La Carretera del Vi vàlid per a dues persones i que permet gaudir de tractament Premium i avantatges als 13 cellers i museus de la wine road. Aquesta acció vol fer arribar les singularitats i la personalitat de la ruta enoturística a totes les llars.

Una selecció vinícola de prestigi

La Carretera del Vi ofereix diverses propostes. Per una banda, una caixa de 13 ampolles –una per cada celler de la ruta– amb una selecció de vins tranquils, caves i Clàssic Penedès, seleccionats entre les gammes amb més prestigi i qualitat de cada celler. Aquesta tria ha estat pensada, perquè es pugui regalar i gaudir de la riquesa i patrimoni vitivinícola que ofereix la ruta, així com la personalitat dels cellers que en formen part, durant les festes nadalenques.

La selecció dels vins ha estat triada per mostrar la heterogeneïtat i l’alt nivell dels cellers de la ruta. Pel que fa als escumosos s’inclouen els caves Cuvée Especial Brut Natura Reserva 2017 de Rovellats, Heretat de Sant Genís Brut Nature de La Xarmada, Mastinell Brut Real de Cava & Mastinell, Trencadís Brut Nature de Torreblanca, i els Clàssic Penedès Colet Tradicional de Colet i La Graua de Mas Bertran. Pel que fa las vins blancs, s’hi troben el Còsmic de Parés Baltà, Finca Viladellops Xarel·lo XXX de Viladellops, Torre del Veguer Malvasia de Sitges de Torre del Veguer, Vinyarets de Família Torres i Llegat Llopis de l’Hospital de Sitges. Entre els negres s’hi troben el Chateldon Reserva de Pinord i el Roc Criança Negre 2017 de Puig Batet.

La Carretera del Vi també dona l’opció d’adquirir una caixa amb 6 ampolles, tot i que en aquesta ocasió, no se sabran les ampolles que conté la caixa fins que l’usuari no la rebi a casa seva.

Posada en marxa de la botiga virtual de La Carretera del Vi

Amb motiu d’aquesta acció nadalenca, La Carretera del Vi inaugura la seva botiga virtual. Les caixes es podran adquirir a la web de la wine road (www.lacarreteradelvi.com) a l’apartat de “Botiga” que apareix al menú principal de la pàgina. El preu per a la caixa de 13 ampolles serà de 129,5€ i la de 6 ampolles de 69€. Des de l’associació, s’ha anunciat que aquest és un dels primers productes que es podran adquirir a través d’aquesta plataforma, ja que estan treballant en altres projectes per poder oferir-los en el futur.

Des dels cellers de La Carretera del Vi també s’anima a totes aquelles persones que gaudeixin aquest Nadal de vins de la ruta, a que comparteixin les seves experiències a les xarxes socials amb el hashtag #NadalAmbLCDV.