Divendres de vins a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia

Els 4000 anys d’història del jaciment, la natura i les espectaculars vistes són un bon motiu  per visitar la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya. Si us cal un al·licient més, tots els divendres d’agost i setembre al finalitzar la visita, entre les 18:30 i les 19:30h, podreu acabar el recorregut al mirador de la muralla romana degustant una copa de vi tranquil o espumós, inclosa amb l’entrada, en col·laboració amb ‘La Carretera del Vi”. La responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, Núria Molist, indica que és una iniciativa de la qual en podran gaudir els darrers visitants del divendres, els que entrin al jaciment a partir de mitja tarda.

Amb “divendres de vins” es marida patrimoni cultural i Enoturisme, en un context marcat per la necessitat de programar activitats de baix format.

La Carretera del Vi està formada per 13 cellers de l’Alt Penedès i el Garraf: Torre del Veguer, Puig-Batet, Hospital de Sitges, Finca Viladellops, Masia Torreblanca, Bodegues Pinord, Mastinell, Torres, La Xarmada, Colet, Parés Baltà, Rovellats i Mas Bertran.