La cuina francesa va ser el referent dels inicis de Mare Nostrum, l’especialitat eren els flamejats davant del client, com el filet Diana, el llobarro al fonoll o les crêpes Suzette. Anys després la segona generació, en Leopoldo i en Josep, es queden a càrrec passant a fer una cuina mediterrània i de proximitat que és la que es manté avui en dia sota la direcció de Carol Martí, la tercera generació.

L’any 2015 l’ajuntament de Sitges va reconèixer el restaurant per la seva trajectòria de més de 50 anys i com un dels més antics de Sitges. Recentment al terra del menjador s´ha trobat i restaurat un cup per el vi del segle XVIII, un vestigi del antic barri dels boters de la ribera. A principis del XIX aquesta indústria va desaparèixer i en el seu lloc es van edificar molts dels xalets de les famílies benestants de Barcelona.

La filosofia del restaurant sempre ha estat la de promoure els productes locals, treballant amb productes de primera qualitat, amb tracte professional. Tot això sense deixar enrere un ambient familiar. El nseu tipus de cuina es basa en el producte i en elaboracions tradicionals. Li donen un pes important al peix, el marisc, els arrossos i vins de la zona. Els seus postres artesanals donen un toc final diferenciat. La decoració és d’estil mariner, amb una àmplia terrassa davant del mar i dos salons interiors que mantenen l esperit d´aquells primers anys.

Horari
Divendres i dissabte: 13h – 16h i 20h – 23h
Diumenge a dimarts i dijous: 13h – 16h
Dimecres tancat

Reserves
938 94 33 93
restaurantmarenostrum.com

Adreça
Passeig de la Ribera, 60
08870 Sitges