L’Hotel Sunway Playa Golf & Spa (4 estrelles), situat privilegiadament davant del mar a la zona residencial de Sitges (a mitja hora de Barcelona), és el lloc perfecte per allotjar-se i gaudir còmodament d’unes vacances a la platja de Sitges, per jugar a golf en un agradable camp mediterrani, o simplement per passar uns dies de relax en qualsevol època de l’any i gaudir de l’assolellat microclima d’aquesta famosa localitat de la costa del Garraf.

L’hotel disposa de 2 piscines (una d’elles climatitzada), una petita piscina infantil (també climatitzada), restaurant i bar davant del mar (els únics sobre el passeig de Sitges amb vistes al mar), pizzeria i cocteleria (obertes només en els mesos d’estiu), spa amb sales de massatge, saunes (també amb fantàstiques vistes), bany turc i jacuzzi, gimnàs, pàrquing i garatge interior, sala de jocs, parc infantil, i fins a un petit supermercat propi. L’hotel ofereix accés WiFi a Internet gratuït en tots els seus espais als seus clients, recepció 24 h., Servei de bugaderia, etc.

L’hotel també disposa de sales de reunions i sales de convencions, amb les característiques i serveis més adequats per a organitzar tant esdeveniments d’empresa (reunions, presentacions, convencions, etc.) o festes privades (casaments, batejos, comunions o banquets). Especialment, cal destacar la sala de convencions Talaia (amb capacitat de fins a 300 persones), situada a la 5a planta de l’hotel, que està equipada amb la més moderna tecnologia i disposa d’una espectacular vista de Sitges i els seus voltants.

Adreça i contacte

Passeig Marítim 92-94
08870 Sitges

93 811 34 10
info@sunway.es
sunway.es