L’Hotel Medium Sitges disposa de 3 establiments:

Hotel Medium Renaixença

Ubicat en un edifici històric del centre de Sitges, està a molt pocs minuts de la platja, dels locals d’oci i de l’estació de tren. Tota la seva decoració segueix l’estil modernista del segle XIX, tant les habitacions com l’ampli jardí, on és possible relaxar-se en un entorn únic.

L’hotel ofereix als seus clients un bufet esmorzar que es serveix al jardí o en un saló de l’hotel medium romàntic (situat just davant). Aigua de cortesia al minibar de cada habitació. Les habitacions són espaioses i estan equipades amb totes les facilitats per viure una estada confortable. Algunes d’elles disposen de terrassa amb vistes sobre el jardí. L’hotel no disposa d’ascensor.

Hotel Medium Romàntic 

Ocupa dues viles d’estil modernista que conserven la decoració del segle XIX. En els espais comuns i a les habitacions és possible contemplar una extensa col·lecció d’obres d’art, constituïda per pintures, ceràmiques i escultures originals. El seu jardí és un dels llocs amb més encant de tot Sitges: un espai de somni on relaxar-se entre palmeres, heura i lligabosc.

L’otel està situat al centre històric, a cinc minuts de la platja, els locals d’oci i l’estació de tren.

Disposa d’un bar i de diversos salons. Ofereix un deliciós esmorzar calent, que es serveix en un dels salons interiors o al jardí. Les habitacions són espaioses i estan equipades amb totes les facilitats per viure una estada confortable. Algunes d’elles disposen de terrassa amb vistes sobre el jardí. L’hotel no disposa d’ascensor.

Hotel Medium Sitges Park

Està situat en el pintoresc i animat casc antic de Sitges, en un edifici modernista de finals del segle XIX. La reforma integral ha respectat l’estil propi de l’hotel i ha introduït en el disseny elements de frescor i tons mediterranis.

La seva ubicació especial permet accedir a tots els punts d’interès en un passeig de menys de cinc minuts, ja que es troba al costat de la platja, els locals d’oci i l’estació de tren.

Disposa de jardí amb piscina. Les habitacions són àmplies i estan equipades amb totes les facilitats per viure una estada confortable.

Adreça i contacte

Carrer de Jesús, 16
08870 Sitges

938 94 02 50
sitgespark@mediumhoteles.com
mediumhoteles.com/sitges